[SOLVED] Button Not Showing (Just the "Sign in")

9 years 2 months ago #169365 by nxgravity
Replied by nxgravity on topic Re: Button Not Showing (Just the "Sign in")
Worked perfectly!
Thank you so much for you help :-)

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 months ago #170058 by smilzo
Replied by smilzo on topic Re: Button Not Showing (Just the "Sign in")
HI,
I experience the same issue. I',ve removed spaces from CB Facebookconnect.css file but it doesn't work. Can you help me?

cart3.altervista.org
Joomla 1.5.23
CB 1.4
CB Facebookconnect 1.4

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 months ago - 9 years 2 months ago #170138 by krileon
Replied by krileon on topic Re: Button Not Showing (Just the "Sign in")

smilzo wrote: HI,
I experience the same issue. I',ve removed spaces from CB Facebookconnect.css file but it doesn't work. Can you help me?

cart3.altervista.org
Joomla 1.5.23
CB 1.4
CB Facebookconnect 1.4

Your template is styling all inputs. Please contact your templates developer for support. I can't continue to fix other developers works, I apologize for this, but there's no work around that I can apply on FBC end to prevent this as your template is styling all inputs directly and not any specific class or ID. Please review the below conflicting CSS.
.adminform BUTTON, #adminForm BUTTON, .button, A.readon, INPUT[type="submit"], INPUT[type="button"], .text .gk_is_text_block P A {
    background: none repeat scroll 0 0 #A8A592;
    border: 1px solid #9B9886;
    color: #FFFFFF;
}

.adminform button, #adminForm button, .button, input[type="submit"], input[type="button"] {
    font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;
    height: 22px !important;
    padding-bottom: 2px;
}

.adminform button, #adminForm button, .button, a.readon, input[type="submit"], input[type="button"], .text .gk_is_text_block p a {
    background: none repeat scroll 0 0 #A8A592;
    border: 1px solid #9B9886;
    color: #FFFFFF;
    display: block;
    float: left;
    font-size: 10px;
    font-weight: bold;
    height: 24px !important;
    line-height: 24px;
    margin: 0;
    padding: 0 8px;
    text-transform: uppercase;
}

Both background styling would need to be removed, but you need to contact your templates developer as this will affect your entire site as again they styled all input buttons.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 months ago #170233 by smilzo
Replied by smilzo on topic Re: Button Not Showing (Just the "Sign in")
Thankyou,
I'll contact the template developer.
Rob

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.428 seconds

Facebook Twitter LinkedIn