[SOLVED] upgraded to 1.9 and lot buttor format

7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #201095 by gopanin
i jsut upgraded to latest CB and CBFB everything working except the fact that the FB button lost its formatting ( showing a grey button with the text sign in) twitter button is showing correctly

what could be the issue, i tried removing the upgraded plugin and reinstalled it, still no change
Attachments:
7 years 5 months ago #201102 by krileon
Inspect with Firebug for Firefox to see what is interrupting the styling. Ensure after install you've refreshed a couple of times to clear browser caching.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
7 years 5 months ago #201111 by gopanin
it was a wrong .css file, fixed. Thank you
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.458 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn