facebook login just works for owner App ID

6 years 5 months ago #226846 by roby1978
The bug reported is exactly the same as the user who opened the topic; when another facebook users (not the owner of the app) tries to login, nothing happens, the page reloads but nodoby logged in
CB and CB facebook connect upgraded today to latest version
Joomla 1.5.22
I've no idea how to run the debug, can you give me more details?

thanks!

Roberto
6 years 5 months ago #226870 by krileon
You can enable debugging on J1.5 with the below paths.

Site > Global Configuration > System > Debug Settings > Debug System
Site > Global Configuration > Server > Server Settings > Error Reporting

Once done check server error log after attempting to login and see if any fatal errors occurred. Ensure that the checks while editing the plugin are also all green as you need cURL and JSON for it to work.

Please understand stating "latest" is not helpful, your latest could be out of date and not be our latest. Please provide exact CB and FBC versions. You can find CBs version within CB > Configuration and FBCs version while editing FBC in CB > Plugin Management.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
6 years 5 months ago #226891 by roby1978
i've downloaded CB and CB facebook connect two days ago, I would love to tell you exactly which versions, but as soon as I activated the debug, my website crashed and now it is more than 2h i'm trying to put it back online...

I doubt I will ever try again to debug my website this way...this extension anyway doesn't seem to work with me...any other idea, apart from debuggin?
6 years 5 months ago #226892 by roby1978
if I ever my website will go live again
6 years 5 months ago #226893 by roby1978
ok i've fixed the website, maybe you can have a look at the bug, the website is italia.casinosicuri.com

can you try to login via facebook and see what happens from your end?
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #226926 by krileon

i've downloaded CB and CB facebook connect two days ago, I would love to tell you exactly which versions, but as soon as I activated the debug, my website crashed and now it is more than 2h i'm trying to put it back online...

I doubt I will ever try again to debug my website this way...this extension anyway doesn't seem to work with me...any other idea, apart from debuggin?

Then your site is riddled with bugs and you need to fix them. Your site should be debugged like this constantly during development to avoid having errors present. Just because debug is turned off it doesn't mean the error is turned off, it just becomes silent. A silent error will still cause things to fail.

This app is in sandbox mode. Edit the app configuration at http://developers.facebook.com/apps to make the app publicly visible.
Your application isn't enabled for public usage. You have it in test mode.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.544 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn