Capcha not showing up on Registration Page

12 years 2 weeks ago #190816 by techbranchsm
Capcha not showing up on Registration Page was created by techbranchsm
I installed plug_cbcaptcha_2_3.zip using the CB Plugin Management with success.
Then I enabled the plugin with the default parameters of Yes for Registration and all but captcha is not showing up in my Registration page.
I read the forums for captcha and tried switching both ways for
Captcha images and sound mode: Joomla's index.php CB Captcha's captchaindex.php

Neither worked.

I use Community Builder Profile Pro to configure the registration page.
Here is my domain fastpitch-usa.com

Thank You for the great component and plugins

Please Log in to join the conversation.

12 years 2 weeks ago #190833 by nant

Please Log in to join the conversation.

12 years 2 weeks ago #190837 by techbranchsm
Replied by techbranchsm on topic Re: Capcha not showing up on Registration Page
When I publish it then I cant register at all. Because it says invalid security code entered. Problem is I cant enter a security code if the captcha is not showing up on the registration page.

Please Log in to join the conversation.

12 years 2 weeks ago #190843 by nant
please disable CB Pro, enable captcha plugin and make sure that captcha tab is also published.

Please Log in to join the conversation.

12 years 2 weeks ago #190888 by techbranchsm
Replied by techbranchsm on topic Re: Capcha not showing up on Registration Page
In Tab Management I disabled Profile Pro made sure that both captcha plugin and tab are both enabled but I still do not see the captcha data field showing up on the registration page. I beleieve it is a issue of it not being seen, not a issue of it not working because if I attempt to register the error of incorrect identification code pops up.

Please Log in to join the conversation.

12 years 2 weeks ago #190895 by nant

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.204 seconds

Facebook Twitter LinkedIn