CAPTCHA Image not working

12 years 1 month ago #192944 by zuefeldt
CAPTCHA Image not working was created by zuefeldt
Captcha Image not appearing in Front or Back end.
Audio is working fine.

Looked through all the previous topics and did not address my issue.
Joomla 1.0
CB 1.8
Captcha 2.4

See images



Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #192948 by nant
Replied by nant on topic Re: CAPTCHA Image not working
please change last parameter to CB Captcha's captchaindex.php mode.

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #192976 by zuefeldt
Replied by zuefeldt on topic Re: CAPTCHA Image not working
That was the default setting and neither image or audio worked with it. I just tried it again and and the same bad results. With Joomla's index.php option selected, at least the Audio portion works.

Could this have something to do with code pointing to index2.php vs. index.php?

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #192992 by nant
Replied by nant on topic Re: CAPTCHA Image not working
Please PM me superadmin access and i will take a look.

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #193002 by zuefeldt
Replied by zuefeldt on topic Re: CAPTCHA Image not working
PM'd thanks!

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #193053 by zuefeldt
Replied by zuefeldt on topic Re: CAPTCHA Image not working
I tried (as per one Forum discussion) changing index2.php to index.php and there was no change in the results.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.173 seconds

Facebook Twitter LinkedIn