CAPTCHA Image not working

12 years 1 month ago #193077 by nant
Replied by nant on topic Re: CAPTCHA Image not working

zuefeldt wrote: I tried (as per one Forum discussion) changing index2.php to index.php and there was no change in the results.


Got your PM - thx.

I just tested on my joomla 1.0 environment and everything is working just fine.

You have the following reported issues:

Following PHP Server Settings are not optimal for Security and it is recommended to change them:

PHP magic_quotes_gpc setting is `OFF` instead of `ON`
PHP register_globals setting is `ON` instead of `OFF`

Please check the Official Joomla! Server Security post for more information.


Please ask your hosting helpdesk to help you with these and then retest.

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #193122 by zuefeldt
Replied by zuefeldt on topic Re: CAPTCHA Image not working
Changed setting for PHP magic and register_globals. No more messages. Retested and the Captcha Images still does not appear (sound still works). What next?

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #193163 by nant
Replied by nant on topic Re: CAPTCHA Image not working
hmm only other thing I can see is that your freetype library is oold: FreeType Version 2.2.1

I am on 2.3.5 and everything seems to work fine.

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #193397 by zuefeldt
Replied by zuefeldt on topic Re: CAPTCHA Image not working
I have no idea how to upgrade FreeType. I think this has to do with my database provider.

Anyway, I have another site using Captcha with Joomla 1.5 and the same FreeType 2.2.1 and the image works but the audio does not. Strange the reverse issue.

I assume you are out of answers as to why it doe not work. What is the process for reinstall? I tried deleteing Captcha and reinstalling, but no change. Could my Captcha install package be corrupted?

Please Log in to join the conversation.

11 years 8 months ago #206957 by zuefeldt
Replied by zuefeldt on topic Re: CAPTCHA Image not working
This was never resolved and now customer is bugging me to make it work. Any suggestions?

Repeat problem... Image does not display with CAPTCHA only sound works.

This has never worked. I have Joomla 1.0.0, CB 1.8.1,CB Captcha 2.3/2.4, and PHP Server Version 5.5.23-55.

Please Log in to join the conversation.

11 years 8 months ago #206960 by nant
Replied by nant on topic Re: CAPTCHA Image not working

zuefeldt wrote: This was never resolved and now customer is bugging me to make it work. Any suggestions?

Repeat problem... Image does not display with CAPTCHA only sound works.

This has never worked. I have Joomla 1.0.0, CB 1.8.1,CB Captcha 2.3/2.4, and PHP Server Version 5.5.23-55.


Joomla 1.0 - well you really need to migrate to a Joomla version that is supported.

PHP 5.5 ?

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.179 seconds

Facebook Twitter LinkedIn