[#2109] CB Gallery Can't Edit Photos

8 years 5 months ago #147097 by mpausch
Found where the problem is but not the solution yet. I had the exact problem. Some of my gallery images could not be edited and others could. When you click on the edit icon, nothing happened.

It's caused by adding an apostrophe in the title or description!!!

As a temporary workaround you can use the key to the left of your number 1 key. It looks like an apostrophe and won't cause any problems.

Hopefully someone can reply to this post if they have found the fix...

Post edited by: mpausch, at: 2010/11/28 00:27
8 years 5 months ago #147161 by krileon
Was able to confirm the issue when '/" is used in the title/description. This is due to a missing "addslashes" I believe. Have created a bug ticket to have the issue addressed for next release.

#2109


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
8 years 5 months ago #147277 by mpausch
Thanks Kyle! Looking forward to the new release.
6 years 8 months ago - 6 years 8 months ago #209444 by Lolo_als
Hello,

just to inform you :
(version 1.2)

1.) we cannot edit images if there is an underline in the file name.
2.) the edit window is outside the screen and unusable
(I addded to the template: #overDiv {left:10px !important;}
now it works)
3.) in lightbox the images description is displayed with html code (texttext<br />texttext)

I have seen there are some other threads about these topics without solution.

best regards
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.394 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn