Installing and using

7 years 11 months ago #165246 by rmekkes
Hi,

- I installed CB Content with the Joomla installer function
- I published the module
- On a page, in the HTML source editor, I inserted [cb:userdata field="cb_naampartner" user="45" /] which should
give me the name of the partner of the user with id 45
- I save the page and go to the website and there on the page it shows
[cb:userdata field="cb_naampartner" user="45" /]

Where did I go wrong?
7 years 11 months ago #165260 by krileon
I could not duplicate your issue. Placing the exact text within the parameter "Text" in CB Content module resulted in nothing displaying (I don't have such a field); meaning the substitution took place (missing fields would simply display as blank). CB Content module does not allow substitution usage in Joomla articles or anywhere for that matter other then its own module. If you need substitution usage in Joomla articles you will need incubator project CB Content Bot, which is available to professional subscribers.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
6 years 10 months ago - 6 years 10 months ago #204109 by jsneed
Im having trouble and Im professional member I cant seem to get cbcontentbot to parse any substitutions. Im sure I must be making an error, but I have the plugin installed public and published.

syntax looks straight forward, yet it still does not work. {cb:[name]}
6 years 10 months ago #204110 by jsneed
Disregard, im retarded. I was not logged in
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.682 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn