Importing Users to Subscription Plan

7 years 10 months ago #169128 by sbartrum
I want to grant a single user a particular Membership/Subscription Plan.
It seems the only way to do this, is to import the user using the CBSubs Import feature.
However this only works with an Access Level.
So, I can do this, but temporarily assigning the user to a unique Access Level.
But, the import feature reports an error, Unknown column 'gid'.
Seems to be trying to do "SELECT id FROM jos_users WHERE gid = 2".
Is this the correct method?
Why is it not working?
Is there some other method to manipulate indivisual users, regarding Subscription Plans?

Here is the Stack Trace:
Call stack
# Function Location
1 JAdministrator->dispatch() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/administrator/index.php:47
2 JComponentHelper::renderComponent() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/administrator/includes/application.php:154
3 require_once() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/libraries/joomla/application/component/helper.php:152
4 require() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/administrator/components/com_comprofiler/admin.comprofiler.php:29
5 CBController_plugin->savePlugin() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/administrator/components/com_comprofiler/admin.comprofiler.controller.php:169
6 CBController_plugin->editPluginView() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/administrator/components/com_comprofiler/controller/controller.plugin.php:65
7 cbpaidAdminView->editPluginView() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/administrator/components/com_comprofiler/controller/controller.plugin.php:278
8 cbPluginHandler->call() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbpaidsubscriptions/admin.cbpaidsubscriptions.php:386
9 call_user_func_array() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/administrator/components/com_comprofiler/plugin.class.php:582
10 getcbpaidsubscriptionsTab->_editPluginView()
11 cbpaidAdminView->_editPluginView() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbpaidsubscriptions/cbpaidsubscriptions.php:1496
12 cbpaidAdminView->savePluginView() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbpaidsubscriptions/admin.cbpaidsubscriptions.php:620
13 cbpaidSubscriptionsImporter->store() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbpaidsubscriptions/admin.cbpaidsubscriptions.php:744
14 CBdatabase->loadResultArray() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbpaidsubscriptions/cbpaidsubscriptions.importer.php:168
15 JDatabaseMySQL->loadResultArray() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.database.php:745
16 JDatabaseMySQL->query() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/libraries/joomla/database/database/mysql.php:343
17 JError::raiseError() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/libraries/joomla/database/database/mysql.php:208
18 JError::raise() /var/www/vhosts/ModelPipeline.com/httpdocs/libraries/joomla/error/error.php:179
7 years 10 months ago #169129 by nant
Just visit the profile from your administration backend and in the Subscriptions tab give the user the subscription you want.
7 years 10 months ago #169131 by sbartrum
I went there, but under the Subscriptions tab, it just says "Your memberships", and nothing else. No means for selecting a Subscription Plan, or nothing.
No yet part of any Subscription Plan, so nothing already listed.
So, is this wrong?
7 years 10 months ago #169140 by nant

sbartrum wrote: I went there, but under the Subscriptions tab, it just says "Your memberships", and nothing else. No means for selecting a Subscription Plan, or nothing.
No yet part of any Subscription Plan, so nothing already listed.
So, is this wrong?


Do you have plans?
Are these plans allowed to be upgraded to?
7 years 10 months ago #169144 by sbartrum
OK, working now.
Must have been settings on Plan.
7 years 10 months ago #169145 by nant

sbartrum wrote: OK, working now.
Must have been settings on Plan.


Glad you are back on track.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.387 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn