CB login problem ( urgent)

13 years 5 months ago #22845 by gopinath
hi all,

when i click CB LOGIN register page .its attempting to downlaod the index.php file instead of opening the registration page

pl give some solution for that

just me
gopi...............
13 years 5 months ago #22893 by tmas73
Same here but just with Safari. The wired thing is it works fine when browsed like :

blindtheeye.com/

But not like

www.blindtheeye.com/

What is going on there?

Need help! Please
13 years 5 months ago #23328 by gopinath
hi,

still i am hanging on that. did u find the solution for that

please anyone help for this problem

just me,

gopi
13 years 5 months ago #23362 by tmas73
Still the same issue, I guess no one cares! I also now have the same problem with the new firefox 2.0.

Thomas
:(
13 years 5 months ago #23374 by beat
This is a core joomla problem for which I'm currently in discussion with Joomla core team.

In the mean time you may add to your (dot) h t a c c e s s file a redirection rule to redirect to your intended sitename in case of aliases:

[code:1]
RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} ! www.example.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ www.example.com/$1 [R=301,L,NC]
[/code:1]

This will avoid to have your site staying without the "www." in front if it's not the official address (and actually redirect to the official site any aliases, while keeping the rest of the url intact).

Here the Joomla thread:
forum.joomla.org/index.php?topic=106665

[Edit: hit submit to fast :D, added missing ",L", changed rule to keep rest of URL, added joomla thread URL ]

Post edited by: beat, at: 2006/10/27 00:06

Post edited by: beat, at: 2006/10/27 00:10

Post edited by: beat, at: 2006/10/27 00:16

Post edited by: beat, at: 2006/10/27 00:17

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
13 years 5 months ago #23387 by gopinath
hi beat,

i didn't use any www for my site. i using a subdomain and i provide a link for that now

web.samrantech.com/gwiin/index.php?option=com_comprofiler&task=registers

sometimes its working but its rarely happening

can u give some temporary solution for that


thank u

just me,
gopi
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.436 seconds

Facebook Twitter LinkedIn