[SOLVED] anyone else getting 403 errors after cbsubs 3.0GPL update?

9 years 2 weeks ago - 9 years 2 weeks ago #217851 by ThePiston
Some of my users seem to be getting a 403 error when they go to the website today after I updated it to CBsubs 3.0 GPL last night. They refresh and it's fine.

CB 2.3, CBsubs 4.3, PHP 7.1, J! 3.9.X

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 weeks ago #217861 by beat
You should contact your hoster to get the reasons of these hosting-related errors. When you have errors returned they are logged into the Apache server error log.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 weeks ago #217862 by ThePiston
the error was "403 You are not authorised to view this resource."

so I toughtt it could have been a cbsubs issue related to permissions (?)

CB 2.3, CBsubs 4.3, PHP 7.1, J! 3.9.X

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 weeks ago #217866 by beat

ThePiston wrote: the error was "403 You are not authorised to view this resource."

so I toughtt it could have been a cbsubs issue related to permissions (?)


I don't think so. CBSubs does not generate 403's.
So it's either another extension or the web-server.

Your hoster can give you exact Apache error log for those 403's.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 weeks ago #217875 by ThePiston
issue was found and is unrelated to cbsubs - a simple Joomla permissions issue

CB 2.3, CBsubs 4.3, PHP 7.1, J! 3.9.X

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 weeks ago #217877 by beat

ThePiston wrote: issue was found and is unrelated to cbsubs - a simple Joomla permissions issue


Great!

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.204 seconds

Facebook Twitter LinkedIn