[SOLVED] Error: Please click on button to pay (After trying a CC in Auth.net)

9 years 2 months ago - 9 years 2 months ago #223885 by tmrdirect
I am trying to set up Authorize.net.

I can select Authorize.net as the payment after choosing a subscription.

It goes to the next screen, I enter all my CC details and information, click on pay. It thinks, then shows 'capture-1.JPG'.

Even when I try to use the LIVE servers, same error. It says "Please click on button to pay" twice up at the top. I even try with the Auth.net test server and test CC, same issue.

Thanks for your help!
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 months ago #223986 by beat
Did you check that you do not have any Javascript errors in your browser's console (or with Firebug's error console) ?

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

9 years 2 months ago #223992 by tmrdirect
Beat, thanks so much. I wasn't even thinking of a Javascript issue. Apparently my Joomla install wasn't loading any Javascript in the headers for the CBSUBS component, as it wasn't loading the :
<jdoc:include type="head" />

Got it to load the headers... and viola.

Thanks!
The following user(s) said Thank You: krileon

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.177 seconds

Facebook Twitter LinkedIn