[PASSWORD] not sent in emails

14 years 3 months ago #66614 by jguemez
Replied by jguemez on topic Re:[PASSWORD] not sent in emails
Did you got an answer? If yes, please tell us.

Thanks!

moneybagsxp wrote:

[PASSWORD] - Password choosen by the User (only at the first email sent upon pressing "Register")


[PASSWORD] should be able to be included in Pending Approval Email or the Welcome Email ... however, when we enter things like:

Password: [PASSWORD], all that is output is:

Password: [PASSWORD]

(Using Joomla 1.07. and CB 1.0 Stable)

Anyone else have this issue?

Please Log in to join the conversation.

14 years 2 months ago #67918 by edot3.com
Replied by edot3.com on topic Re:[PASSWORD] not sent in emails
I have the same thing, all I'm getting is [PASSWORD] being outputted.

Anyone solve this yet?

Please Log in to join the conversation.

14 years 2 months ago #67919 by edot3.com
Replied by edot3.com on topic Re:[PASSWORD] not sent in emails
And just out of interest, can someone please tell me which table the [PASSWORD] should be getting passed out from when it is included in the registration email?

Please Log in to join the conversation.

14 years 2 months ago #68049 by jofori
Replied by jofori on topic Re:[PASSWORD] not sent in emails
I am having the same problem with version 1.1


my Pending approval email doesnot have a password just
[PASSWORD]

i.e Greetings [NAME],
Thank you for applying for registration with us. We have
received your request and we will process it as soon as you
confirm your email address by clicking on the following
hyperlink:
[CONFIRM]
Once your email address is confirmed our moderators will be
notified to continue the activation process.
You will be notified by email of the progress of the process.
[DETAILS][PASSWORD]
Kind Regards,
Website Administration Team
=================================================

The result reads

Company xxxx - Your Registration is Pending Approval‏
From: User Registration (registration_xxxxx@xxxxxx.com)
Medium riskYou may not know this sender.Mark as safe|Mark as unsafe
Sent: 11 July 2008 15:37:32
Reply-to: User Registration (registration_support@xxxxxxxxx.com)
To: xxxxxxxxx@xxxxxxxx.com

Greetings Joe Blogs,
Thank you for applying for registration with us. We have
received your request and we will process it as soon as you
confirm your email address by clicking on the following
hyperlink:

www.xxxxxxxx.com/xxxxxxxxxx/index.php?option=com_comprofiler&task=confirm&confirmcode=reg8bf5cb39f0608ef9284e75eb0acc2974061d8dc3

Once your email address is confirmed our moderators will be
notified to continue the activation process.
You will be notified by email of the progress of the process.
Email : xxxxxxxx@xxxxxxxx.com
User Name : joedive1
[PASSWORD]
Kind Regards,
Website Administration Team

NOTE: This email was automatically generated from Company xxxxx Group (www.xxxxxxxx.com/xxxxxx).

Please xan someone help, this problem was solved years ago and now its back.

Many regards
J

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 days ago #76262 by Walina
Replied by Walina on topic Re:[PASSWORD] not sent in emails
Hello,

I have a bug when I try to recover my passwaord with CB 1.1 : there is no password in my email, only :_NEWPASS_MSG

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.205 seconds

Facebook Twitter LinkedIn