Avatar Problem

16 years 3 months ago #16194 by onion
Avatar Problem was created by onion
When I upload my avatar (from hdd) at finish I see always this bug:

404 Not Found
The request /component/option,com_comprofiler/Itemid,224/ was not found on this server.

URL adres in this moment: www.test.com/component/option,com_comprofiler/Itemid,224/?mosmsg=Your+image+was+successfully+uploaded.

Avatar is on the website but this bug is show always.

Sorry for my bad English.

Please Log in to join the conversation.

16 years 3 months ago #16219 by beat
Replied by beat on topic Re:Avatar Problem
Is this with joomla 1.0.10 (they improved their sef, upgrade please) ?

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

16 years 3 months ago #16240 by onion
Replied by onion on topic Re:Avatar Problem
Yes, I use Joomla 1.0.10

I use OpenSEF 2.0.0 RC5 SP2, too.

I have all files updated and I see a problem.

Please Log in to join the conversation.

16 years 3 months ago #16250 by beat
Replied by beat on topic Re:Avatar Problem
The link you provided looks like core Joomla SEF, not sure OpenSEF has same syntax...

Looks to me like a OpenSEF problem. Please search for OpenSEF on the forum, there are other threads for OpenSEF settings.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 months ago #65365 by khargool
Replied by khargool on topic Re:Avatar Problem
beat wrote:


Looks to me like a OpenSEF problem. Please search for OpenSEF on the forum, there are other threads for OpenSEF settings.


I am not sure if it is OpenSEF problem. I have the same problem (site in Polish) as described above. Although I use SH404SEF I disabled it and purged all URLs.

www.pilkarskidziennik.pl

Any clues ?

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.182 seconds

Facebook Twitter LinkedIn