User Manager not displaying all records

15 years 11 months ago #22122 by VegasKid11
User Manager not displaying all records was created by VegasKid11
Hi all -

I recently imported 300+ users through juice into site that uses CB. (latest vertsions of CB and Joomla)

The problem i am having is CB dosnt display all the user accounts in the backend component User Manager. It shows up to 300 users and thats it. It dosnt matter if i set the diplay amount to 50 or leave it at 30, anything over 300 dosnt display.

I know the accounts exist because i am able to login to the site with them and when i try to manually re-create the accoumt i recieve an error stating that an account with that email already exists.

Of course i used the synch tool but that didnt fix the problem.

any help would be appreciated!

Vegas kid

Please Log in to join the conversation.

15 years 11 months ago #22123 by VegasKid11
Replied by VegasKid11 on topic Re:User Manager not displaying all records
also should mention that when i do a search the user manager for these missing accounts it provides no results.

So it shows "1 of 346" accounts but only displays 300.

Vegas-kid

Please Log in to join the conversation.

15 years 11 months ago #22445 by gypsydogg
Replied by gypsydogg on topic Re:User Manager not displaying all records
I think I have the same problem

gypsydogg

Please Log in to join the conversation.

15 years 10 months ago #24175 by beat
Try syncing cb->tools->sync

check if joomla's ACL tables are matching users tables.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

15 years 10 months ago #24864 by kittymcooper
Replied by kittymcooper on topic Re:User Manager not displaying all records
As Beat said - check the ACL tables.

I had a similar problem (used my own tool not juice to load the users and they did not show) - look at the database tables #___core_acl_aro and #__core_acl_groups_aro_map and make sure your users are in those tables too

Kitty Munson Cooper, web designer,programmer,
Fort Collins, CO
www.openskywebdesign.com/

Please Log in to join the conversation.

15 years 10 months ago #24865 by gypsydogg
Replied by gypsydogg on topic Re:User Manager not displaying all records
I found a tool that fixes this, not sure where I found it but it worked. I have attached it

Attachment repairuseracl.zip not found


gypsydogg
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.611 seconds

Facebook Twitter LinkedIn