[Joomla1.5.1]Avatar will upload, but will not show

14 years 6 months ago #55559 by loplo
Replied by loplo on topic Re:Avatar will upload, but will not show
the default language of the site, set in joomla, not the CB

Please Log in to join the conversation.

14 years 6 months ago #55561 by mstar
Replied by mstar on topic Re:Avatar will upload, but will not show
loplo wrote:

the default language of the site, set in joomla, not the CB

No, nothing seems to help the error. :S

Please Log in to join the conversation.

14 years 6 months ago #55565 by loplo
Replied by loplo on topic Re:Avatar will upload, but will not show
mstar wrote:

loplo wrote:

the default language of the site, set in joomla, not the CB

No, nothing seems to help the error. :S

sorry

Please Log in to join the conversation.

14 years 6 months ago #55567 by mstar
Replied by mstar on topic Re:Avatar will upload, but will not show
loplo wrote:

mstar wrote:

loplo wrote:

the default language of the site, set in joomla, not the CB

No, nothing seems to help the error. :S

sorry

Not your fault. :)

Please Log in to join the conversation.

14 years 6 months ago #55765 by dcon_blue
Replied by dcon_blue on topic Avatar will upload, but will not show
Hi

I am a complete Joomla and Community Builder newbie ... I have a clean install of Joomla 1.5 and Community Builder 1.1 ... no additional extensions only those that came with the CB install.

I initially had problems with all avatars not showing but I have, with the help of this forum, fixed all but one problem. And here it is ...

As a 'registered user' I can upload an image to my profile. All OK.

As 'admin' I can logon and see the thumbnail and approve it. I can also see the thumbnail in the members list. But if I view the profile page (as either user or admin) the fullsize image is not shown.

If I view the source of the Profile page then the image is being sought from ".../images/comprofiler/gallery/"

If I view the source of the Lists page (which shows the image) then the image is being sought from ".../images/comprofiler/"

If I look at the contents of ".../images/comprofiler/" I can see both fullsize and thumbnail versions of the uploaded image.

I've spent about 3 days on this so far and it's driving me mad :S I so need the help of you guys.

Please all and any help would be appreciated!!

Thanks

dcon_blue

Please Log in to join the conversation.

14 years 5 months ago #57083 by outbreak42
Replied by outbreak42 on topic Re:Avatar will upload, but will not show
Experiencing same problem myself as well.

I'm using:

Joomla 1.5 Stable
CB 1.1
Fireboard 1.0.4

All latest versions, yet no avatar image appear in the profile page. However they do appear in Fireboard and also user list.

This is a very annoying problem cause the user profiles look broken with no avatar image. And it seems there is no definite solution to this issue.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.196 seconds

Facebook Twitter LinkedIn