Tabs Go Funny

14 years 4 months ago #13241 by nant
Replied by nant on topic Re:Tabs Go Funny
masyomo wrote:

we have an identical site (everythings exactly the same including the template) on a different server & strangely the problem doesn't happen on that site. Unfortunately it does happen on the site we actually use! :blink:


a url would help ...

Please Log in to join the conversation.

14 years 4 months ago #13268 by masyomo
Replied by masyomo on topic Re:Tabs Go Funny
will pm you with details of test account - thanks

Please Log in to join the conversation.

14 years 4 months ago #13311 by nant
Replied by nant on topic Re:Tabs Go Funny
well, i tested it and cannot see any problems.
I uploaded an image to the test account you pmed me and everything worked ok. Also looked at the other profile you suggested - also ok.

Have you tested it?

Please Log in to join the conversation.

14 years 4 months ago #13316 by kn0w3r
Replied by kn0w3r on topic Re:Tabs Go Funny
Hello there nant. I tried to use another account to test it again. Its look like the problem will happen to some user only. :pinch:

Post edited by: kn0w3r, at: 2006/05/19 08:21

Post edited by: kn0w3r, at: 2006/05/19 08:23

Please Log in to join the conversation.

14 years 4 months ago #13318 by nant
Replied by nant on topic Re:Tabs Go Funny
Well, I can't see it.
If I can't see - replicate then I can't help.
Please try and do some extra testing to give me some info.

Please Log in to join the conversation.

14 years 4 months ago #13341 by kn0w3r
Replied by kn0w3r on topic Re:Tabs Go Funny
I know what is going on now. The plugin work fine after i disabled some plugins. Its look like its not the Profile Gallery who caused the problem but other plugins that I dowloaded before. Sry if i causing you a trouble. Thanks for your help.

:P

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.438 seconds

Facebook Twitter LinkedIn