admin cannot upload

13 years 7 months ago #14658 by ffaabbss
hi nant!

maybe you can help me... why is it that i cannot upload as admin in my profile gallery? all other users work just fine..

thx
fabs
13 years 7 months ago #14680 by nant
really cant say with the little information you have provided.
this is no reason i can think of.
what are your tab parameters?
what are your cb user parameters (in the tab when in edit mode?)?
13 years 7 months ago #14689 by ffaabbss
ok - i was wrong ... all other users worked just fine before... now the users where i have changed settings for upload to 15mb don't work either and changing the settings back does not affect that fact that they don't work anymore.. all really strange.. will reinstall... or do u want to have a quick look first?

Post edited by: ffaabbss, at: 2006/06/04 18:27
13 years 7 months ago #14695 by nant
Took a quick look with the info you sent via PM.
Upload works just fine for all users.
The files are stored in their plugin gallery location.
For some reason when you are trying to retrieve them (or link to them) you are not allowed.

Has something changed with your host?
Maybe htaccess changes?

To conclude - the plugin is working just fine.
Reinstalling will not help.
Something else is happening.
13 years 7 months ago #14704 by ffaabbss
ok i have found what was wrong.. this might be an issue!

for some reason the chmods for gallery folders for new users are not 755 although i have set it through joomla to be 755 for new folders...?!?!

any suggestions?

thx
fabs

Post edited by: ffaabbss, at: 2006/06/05 01:11

Post edited by: ffaabbss, at: 2006/06/05 01:11
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.431 seconds

Facebook Twitter LinkedIn