login from Fireboard problem

11 years 11 months ago #53909 by suzyweb
Hello there

I can't seem to post a new thread in the Fireboard forums. I registered and logged in just fine, but I don't see a button anywhere to post a new thread.

Maybe you can take the time to help me?

I have Community Builder installed as well as Fireboard. When I click the Login link from Fireboard it takes me to the home page. How can I point it to a CB login form? If this isn't possible can you tell me what code to remove so that my little problem disapears?

Please keep in mind that I barely know HTML. Php? Forget it!

Thanks so much for your help! I really appreciate these forums and this community.

Suzy
11 years 9 months ago #57109 by shommez
I'm having the same problem,
I´m using Community builder with Fireboard, everything works fine except the login link on fireboard doesn´t redirect me to the CB login module

do you have any solution for this problem

stijn@net-id.be
11 years 1 month ago #77540 by Dvarg
I'm having the same problem. Can anybody help me?
11 years 1 month ago #77551 by Rapunzl
suzyweb wrote:

Hello there

I can't seem to post a new thread in the Fireboard forums. I registered and logged in just fine, but I don't see a button anywhere to post a new thread.

You have to create a Category with a Topic underneath from FB administration.

I have Community Builder installed as well as Fireboard. When I click the Login link from Fireboard it takes me to the home page. How can I point it to a CB login form? If this isn't possible can you tell me what code to remove so that my little problem disapears?

Need more information. What versions CB and FB?

Post edited by: Rapunzl, at: 2008/10/16 23:24

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
11 years 1 month ago #77792 by moseen63
same problem here:

- i log into CB on homepage and see my profile fine
- when i go to the Fireboard link, i am no longer logged in; if i click on the FB login, it takes me to com_user instead of com_comprofiler
- when i log in again, the users online box displays my username twice; and each time i log in, another username is added to users online box.
- most troubling, i've noticed that sometimes when another user is viewing the same page, i get their username in my browser!

J! 1.5
CB 1.2 rc2
FB 1.04 stable
11 years 1 month ago #78390 by krao
Hello,

Try the Fireboard RC 1.05.
I'm using J!1.5, CB1.1 and FB1.05 and it work great.
FB1.04 didn't see that my users were login so they do not have access to my forum but with FB 1.05 it works.

Have a good day :)

Post edited by: krao, at: 2008/10/28 10:17
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.427 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn