[SOLVED] bot_subs_102-E.zip failed to install

10 years 4 weeks ago #105893 by patvb
I am following the manual for CBSubs, after installing all the pieces of it, and got to step 5.22 for bot_subs_102-E.zip. When I tried installing it this is the error message I received:

ERROR: Could not find a CB XML setup file in the package.

Installation file not found:
/home/kentucky/public_html/americas/media/install_4a68a8e8502da/bot_cbpaidsubs/


I do need to install it since this is the purpose for which we bought CBSubs. What do I need to do to get this installed correctly?

Post edited by: krileon, at: 2009/07/30 15:04

Pat Vanden Bosche
www.patvb.com
10 years 4 weeks ago #105894 by Rapunzl
The bot is installed through Joomla Install/Uninstall. ;)

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
10 years 4 weeks ago #105897 by patvb
I tried that way as well and got the following:

Unable to find install package


Pat Vanden Bosche
www.patvb.com
10 years 4 weeks ago #105928 by patvb
It's working now... thanks.

Pat Vanden Bosche
www.patvb.com
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.366 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn