Login problem with 1.5.4

12 years 3 months ago #67827 by crow
Replied by crow on topic Re:Login problem with 1.5.4
Hi,

I just installed Joomla 1.5.4 and CB 1.2.0 RC2.
Login/logout working just fine.
Enter login details press enter, redirect to home, with Loged in, clicking on details link working egg. i am loged in.
Without doing anything then installing cblogin modul publishing it and unpublishing User Login from Joomla.

Try to check DB and do a usersync over CB>Tools.
Also maybe browser issue? I tried on FF2.0.0.15 and IE 6... working fine.

Maybe then cache/cookies issue? Delete them for your website and try again.

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #67831 by ruigato
Replied by ruigato on topic Re:Login problem with 1.5.4
fmgoodwin wrote:

(T. Scheisskopf, the World News Trust webmaster kinda guy here, posting on Tad's account, because that one has the subscription.)

I just setup CB on a brand spanking new 1.5.4 site we want to ultimately migrate to. Problem is, we cannot login from the front with the cblogin module. Here is the error:

/component/comprofiler/login was not found on this server.'

I have checked the databases. Any suggestions, Gentlemen? Is this a problem with the new 1.5.4?

Post edited by: fmgoodwin, at: 2008/07/08 22:20



I got this error on your site on rigistration:


[code:1]Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of array_unshift(). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file in /home/.astra/temporary1/worldnewstrust.com/administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.session.php on line 41[/code:1]

ruigato.com

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #67838 by andio
Replied by andio on topic Re:Login problem with 1.5.4
Hi Crow ... Tried all of that ... also Tried removing / reinstalling the login module, tried removing / reinstalling the component ... I even re copied all the update files across ... But it still doesn't work ...

I did do the 1.5.4 upgrade on another website which is very similar, and is running the older cb 1.2rc1, and CB worked without a problem ....

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #67859 by dping28
Replied by dping28 on topic Re:Login problem with 1.5.4
The site that you cant login too, if you uninstall the CB Login module and install the CB Login module from CB 1.2 RC1 package does it work?

-D

CB Testteam member

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #67871 by fmgoodwin
Replied by fmgoodwin on topic Re:Login problem with 1.5.4
Nick, the site in question, for me, is replace.worldnewstrust.com

Go take a quick look for yourself.

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #67872 by nant
Replied by nant on topic Re:Login problem with 1.5.4
fmgoodwin wrote:

Nick, the site in question, for me, is replace.worldnewstrust.com

Go take a quick look for yourself.


Did you follow installation instructions?
Public menu link to CB Profile?

PM me backend access.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.439 seconds

Facebook Twitter LinkedIn