15: External URLs in Lists Behaviour

11 years 3 months ago #72039 by undoIT
I have created a test list that displays a list of members and added a column displaying their website. The link looks fine, but when I click on it instead of opening the website it goes to the member's profile. I'm guessing that that there is some code redirecting to the member profile because the source code with the external website looks like it should open the website. Is there a way to turn this off?

Edit: added number to subject

Post edited by: beat, at: 2008/08/24 21:31
11 years 3 months ago #72065 by Rapunzl
In CB Field Manager, make sure your website link parameter is set to "Hypertext and url" instead of just "url" (dropdown at the very bottom of the page).

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
11 years 3 months ago #72066 by undoIT
I turned that on, added the name of the site and it still redirects to the user profile rather than the website. It is strange, because when you mouse over the link it shows the website address in the status bar.
11 years 3 months ago #72069 by Rapunzl
Are you using SEF? Is it core SEF or a 3PD? It sounds as if something is redirecting to the wrong url.

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
11 years 3 months ago #72070 by undoIT
No SEF. It seems to be something built in to CB because it successfully redirects to the user's profile.
11 years 3 months ago #72081 by Rapunzl
Confirmed in both IE7 and Firefox 2.0.0.16. It does work, however, if I right click and "open in new tab" on both browsers.

This is where nant or Beat jump in. :)

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.418 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn