19: CB integration of fireboard 1.0.5 RC1

11 years 1 month ago #73905 by payon
Rapunzl wrote:

What version Joomla are you two using? I have Joomla 1.5.6... now 1.5.7... and the first fix fixed your issue for me.


I had joomla 1.5.6, but updated to joomla 1.5.7

But this didn't change anything. Still the same problem. By the way, which Fireboard version do you use? Is it the new release 1.0.5 RC1?

So maybe you write down like me the verion, to have the clearness, that we talk about the same operating system. I'm using:

Joomla: 1.5.7
CB: 1.2 RC2
Fireboard: 1.0.5 RC1

Post edited by: payon, at: 2008/09/10 22:44
11 years 1 month ago #73930 by Rapunzl
Joomla: 1.5.7
CB: 1.2 RC2
Fireboard: 1.0.5 RC1 filename: com_fireboard_v1.0.5RC1_b718_2008-09-04.tar.gz downloaded Sept 7 2008

Yes, I have the same fields and did not change anything in the fields other than what was mentioned for the three fields mentioned in the fix. I was getting the same exact error you sited before the fix.

Did you make sure to set all your FB configs to CB and push the blue button/link to create the profiles? I read somewhere someone forgot to do this or thought they had and hadn't; that's why I ask.
:dry:

Post edited by: Rapunzl, at: 2008/09/11 03:02

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
11 years 1 month ago #73969 by payon
Thank you a lot for your response.

Can you make a screenshot, please? I really would like to see how it works.

Because I clicked on this, and the created fields like
fbsignature = Your signature
fbordering = Message Ordering,
fbviewtype = Prefered Viewtype

work without any problem. (And these fields are only generated with the blue button in the fireboard setting)

So these three fields are shown in the forum Settings and can be changed.

But no statistics are shown. And this message with simpleboard is shown in the plugin tab of CB. And because in the tab has to be published other informations (Show all forum posts with paging & with possible search function), he also should work without this clicking in fireboard admin settings. But by the way, I clicked, generated the threee fields mentioned above and it still doesnt work.

Has anybody else tried it already with fireboard 1.0.5 RC1?
11 years 1 month ago #74016 by Rapunzl
Okay, so it's the fields other than the three we were discussing that is now causing you problems?

Which fields are still not showing up for you (by name)?
:unsure:

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
11 years 1 month ago #74027 by payon
Thanks a lot for your response. So, once again.
You see it on my attached jpg-file some post before, where you see the profile.
He doesn't show the statistics! so which fields are responsible for that? It is:
forumrank
forumposts
forumkarma

These three should show the statistics in the profile, but they don't. There is just a "-"

And the implemented CB Fireboard plugin's tab, which doesn't use any field but gives the information of recent posts in forum doesn't work. And he gives the message with simpleboard. (If you give me the http adress of your forum, then I can check it, if you activated it and if it works)

And to admins, did you already check the new version of fireboard 1.0.5 RC1?

Post edited by: payon, at: 2008/09/11 20:09
11 years 1 month ago #74033 by Rapunzl
I am on the test team, so yes, we have checked 1.0.5. Sorry I didn't understand your last post. The "-" clarified it for me. I am showing the text in all but the forum karma field (which I haven't got any since my site is new), but the pictures are not showing. I'm notifying Beat, so that he can check into this one while he's fixing the other FB issues for the final release. I'll also notify the test team to see if anyone else is using FB 1.0.5 to verify or fix the issue.
:)

PS-I changed these fields the same way, but was already showing the same text, so it had no effect.

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.382 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn