22: removing in"Manage Connections With me"

11 years 2 months ago #74611 by beat
Something there since CB 1.1:
www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/catid,43/id,51035/
www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/catid,50/id,64230/#64230

This bug is only in non-reciprocal connections mode:

(bug "2" of the threads above):

Your Profile: Connections->Manage Connections Tab: Manage Connections With Me

clicking the red cross doesn't work.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
11 years 2 months ago #74642 by beat
Fix isn't trivial, so can't publish a simple howto here. But it's fixed.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
11 years 2 months ago #76076 by beat
This issue has been addressed and fixed in Community Builder 1.2 RC 3, like all other known issues, and is available now for a last short rounds of live site testings, before CB 1.2 Stable release. :)

================= ISSUE FIXED ====================

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.518 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn