CB goes Captcha!

12 years 6 months ago #31218 by kharder
Thanks for the suggestions. I am sure I typed correctly, just to make sure I went back and tried it about 5 more times with the same result.
    System Info is correct -
  • Joomla! Register Globals Emulation: OFF
    Register Globals: OFF
    Magic Quotes: ON
    Safe Mode: OFF
    File Uploads: ON
    Session auto start: OFF
    Session save path: /tmp
    Short Open Tags: ON
    Output Buffering: OFF
    Open basedir: none
    Display Errors: ON
    XML enabled: Yes
    Zlib enabled: Yes
    Disabled Functions: none

  • Php tab - session support is enabled

    I had a similar problem with the Mehdi bridge for phpBB prior to installing CB. It worked great on my local server, but always had an error when I installed it on my shared hosted server. Thanks for your help.
    12 years 6 months ago #31221 by gstyles
    To confirm that once my host installed and compiled the type library I can now see the images OK. Thanks for your efforts Beat.
    12 years 6 months ago #31231 by beat
    @gstyles: you are welcome.

    @all: Unless the other users which have problems displaying the captcha image reply here, i'm assuming that they had same problem and can make their hoster fix it for them.

    @kharder: please pm nant your site url and access if you wish us to investigate the reason.

    anybody else with that problem ?

    Beat - Community Builder Team Member

    Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
    CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
    12 years 6 months ago #31233 by canberkemre
    I am getting the same "Invalid Security Code" message when I try to register.

    [code:1] Joomla! Register Globals Emulation: OFF
    Register Globals: OFF
    Magic Quotes: ON
    Safe Mode: OFF
    File Uploads: ON
    Session auto start: OFF
    Session save path: /var/lib/php/session
    Short Open Tags: ON
    Output Buffering: OFF
    Open basedir: /tmp
    Display Errors: OFF
    XML enabled: Yes
    Zlib enabled: Yes
    Disabled Functions: none[/code:1]

    Php tab - session support is enabled

    Post edited by: canberkemre, at: 2007/02/15 22:46
    12 years 6 months ago #31238 by GoMo
    dayfall jesse wrote:

    I've installed it, yet on the registration page, it doesnt show up. There is the field to input, but no image. Anything im missing?



    Same with me, no image
    12 years 6 months ago #31239 by beat
    The other reason for not displaying the image as we just found out with houbahop's site, and *seemed* to be that joomFish (the multilingual site component) interfering with dynamic image generation like the one used with CB captcha plugin, and this only with certain languages (e.g. with English it is ok, and with French it isn't) turned out to be a modified CB language file with (invisible!) characters before "<?php" or after "?>" !

    Solution: remove them (not with notepad!): see a post following this one.

    EDIT: updated problem description.

    Post edited by: beat, at: 2007/02/16 17:56

    Beat - Community Builder Team Member

    Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
    CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
    Moderators: beatnantkrileon
    Time to create page: 0.410 seconds