MyCommunity Template Not Working

10 years 8 months ago #120505 by Michael Breneman
MyCommunity Template Not Working was created by Michael Breneman
I just purchased and installed the MyCommunity template. I elected to install the CB 1.2 mod, which I believe only changes the look and feel of the profile and not my entire page. It installed just fine, no errors. I published the mod in Components>>Community Builder>>Plugin Management and then selected the template in the CB Configuration Manager and set access to Everybody. It didn't change the profile at all. What am I doing wrong?

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago #120506 by Michael Breneman
Replied by Michael Breneman on topic Re:MyCommunity Template Not Working
Update- I made sure to save my changes in the Configuration Manager and still nothing.

I also tried selecting one of the other profile template options, and they don't work either.

Also I see that php 5 is required. I'm hosting through yahoo and I don't know how to check and see if they have php 5.

Post edited by: Michael Breneman, at: 2009/12/31 23:41

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago #120508 by Rapunzl
Replied by Rapunzl on topic Re:MyCommunity Template Not Working
Did you publish the template in CB Plugin Manager?

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago #120509 by Michael Breneman
Replied by Michael Breneman on topic Re:MyCommunity Template Not Working
Yep, published in CB Plugin Manager. See screenshot.

opencarrytopeka.org/screenshot1.jpg

Any other advice?

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago #120510 by Rapunzl
Replied by Rapunzl on topic Re:MyCommunity Template Not Working
... and you've chosen it in CB configuration?

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago #120517 by Michael Breneman
Replied by Michael Breneman on topic Re:MyCommunity Template Not Working
Yep, selected it in CB Configuration and set access to Everyone. Then clicked save and got a "save complete" message. But profiles remain unchanged. Not even the templates that came with CB are working. Not Luna or any of the others.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.447 seconds

Facebook Twitter LinkedIn