[SOLVED] Plan Image not showing in IE

9 years 10 months ago #104261 by mware
I have the Plan Image plugin working nicely in Firefox, but for some reason the images do not show in Internet Explorer 7. Only the placeholder shows.



I've checked the code, and it is the same in both browsers:

[code:1] <tr class="sectiontableentry2 cbft_planimage" id="cbfr_105">
<td class="titleCell"><label for="cbfv_105">Partner Logo:</label></td>
<td class="fieldCell" id="cbfv_105"><span><img height="57" width="219" style="border-width:10pxpx;" src=" partners.proxim.com/images/stories/wireless_partner_new.jpg " /></span></td>
</tr>
[/code:1]

Any ideas?

Post edited by: mware, at: 2009/07/09 09:06

Post edited by: krileon, at: 2009/07/10 20:14
Attachments:
The topic has been locked.
9 years 10 months ago #104263 by beat
Try accessing directly the image url from both browsers.

Tried accessing the image url from here, getting a timeout.

The Url seems well-formed.

Maybe a server-access issue, or browser cache (clear cache).

Finally if accesses work, maybe a malformed image not compatible with that browser ?

You first need to be able to display the image in browser by typing the url. Then it will also display in <img src tag.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
The topic has been locked.
9 years 10 months ago #104264 by mware
Wow what a quick answer! Thank you. It turned out to be a problem with the file itself. It would not display in IE even if loaded directly. I re-saved the file and it now works.

Thanks so much.

BTW - Plan Image and CB Fields rock! :-)
The topic has been locked.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.382 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn