Subscription Module not reading language files

10 years 1 month ago #105938 by carlosleon0615
I am using custom language strings as the names of my plans. For example:

Plan Title: Monthly_Plan

In my language files the translation is:

(English) Monthly_Plan = Monthly Subscription
(Spanish) Monthly_Plan = Plan Mensual

The Subscription module shows "Monthly_Plan" INSTEAD of the actual translation (see attachment).

After further investigation, I realized that when the menu pointing to the user profile (in Community Builder) is selected, the Subscription module (assuming that it is displayed when that menu is selected) correctly reads the translation strings.

Is there a way to fix this?


Post edited by: carlosleon0615, at: 2009/07/24 05:09
Attachments:
10 years 1 month ago #105952 by krileon
Please upgrade to CBSubs 1.0.2.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
10 years 1 month ago #105968 by carlosleon0615
Unfortunately, I had to downgrade to CBSubs 1.0.1 due the following bug in CBSubs 1.0.2:
HUGE ISSUE: Account & Subscription NOT Activated!

I tried installing just the 1.0.2 module while having the main 1.0.1 plugin installed, but that doesn't work as in the frontend I get an error saying I have the wrong version.

Questions:
1. Are you saying your are 100% sure this is fixed in CBSubs 1.0.2?
2. If so, I was hoping the developers would know how I could/should modify the module source code to fix it. I think the module is not ioncube encoded so I could do it.
Would you know how I can fix this?

Thanks,

Carlos
10 years 1 month ago #105972 by krileon
Yes this is fixed in CBSubs 1.0.2. The module is encoded and thus can't be modified.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.388 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn