[#6407] MyCommunity template - Joomla article tab and alt text

7 months 2 weeks ago - 7 months 2 weeks ago #289502 by jinody
Hi.

When i try to create an article, it appears the editor appeared different from the template "MyCommunity" and default joomla template.

Also, when the mouse hovers around the text, a alt text is supposed to appear, but apparently it is kind of "wrong" now.

Do kindly advice on this.

Thank you and appreciate it!
Attachments:
7 months 2 weeks ago - 7 months 2 weeks ago #289567 by krileon
That's a Bootstrap popover tooltip. Some reason Bootstrap CSS isn't loading in at all. MyCommunity isn't a Bootstrap compatible template as loading Joomla Bootstrap CSS will cause it to break most of the styling. Unsure what to advise at this time, sorry. I've added a bug ticket for further investigation.

#6407


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: jinody
Time to create page: 0.145 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn