IE login hangs

13 years 6 months ago #9222 by tweaked
System information:
CB componant (com_comprofiler 1.0 RC 1)
CB module (mod_cblogin452 1.0RC1)
mambo 4.5.2

We just found out that when we attmpt to login using the CB module IE hangs, while firefox works fine. we reninstalled the module but still have the issue. if you press back or stop and then come back to the page you are logged in. - makes no sense to me.

Is there a knowns workaround for this?
Any ieads as to why it would hang in IE but note firefox?

maybe Should we just upgrade to RC2?
How much work is involved in the upgrade?

-Thanks in advance
13 years 6 months ago #9226 by nant
13 years 6 months ago #9239 by tweaked
does the upgrade provide a fix to the issue I mentioned?

Post edited by: tweaked, at: 2006/03/28 23:39
13 years 6 months ago #9240 by beat
tweaked wrote:

doe the upgrade provide a fix to the issue I am facing?


RC2 has a completely new login code, which should fix this kind of issues.

No such issue has been reported in RC2 anymore.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
13 years 5 months ago #10680 by andytford
We installed RC2, however, neither the administrator nor the registrant are receiving emails after completing the registration form. What could possibly need to be corrected? Where would I even begin to look.

I created a test account and designated myself as the verifyer, however, to no avial.

Thanks in advance -
13 years 5 months ago #10686 by tweaked
We have implemented full processing and Require Email Confirmation and Require Admin Approval. We also use Moderation.

All of my setting are the same as the were prior to the upgrade (when this was working) but its no longer working.

I have tried changing the level of moderator from manager to administrator to super administrator to no avail.

I have yes for all of the following:
- Moderator Approve Users
- Send Moderators Email
- Allow User Reports
- Require Upload Image Approval
- Allow Profile Banning

I never changed the global setting for email, but what does CB require?

The mail setting was on PHP mail function so i tried sendmail, - still no luck

Please Help! This was working well prior to the upgrade to RC2

Thanks in advance

Post edited by: tweaked, at: 2006/04/20 19:17
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.593 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn