[SOLVED] Translating Kunena Forum Tab

12 years 4 months ago #110209 by carina
Hi,

Found this "Missing translatable strings in new forum tab": www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/id,99687/catid,100/

And then: "Small bug": www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/id,99969/catid,100/

I have tried to add the code to the cbteamplugins_language.php but it gives me the output " " on the screen. PHP is not my expertise...

Is that "small bug" still valid? Or what to do? Attaching the file that doesn't work.

Thanks for help!

Attachment cbteamplugins_language-1e91c41423c666f59678a8e53e321ebf.zip not found



Post edited by: carina, at: 2009/09/04 09:22

Post edited by: krileon, at: 2009/09/04 19:19
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #110211 by kmilos
Replied by kmilos on topic Re:Translating Kunena Forum Tab
You have a typo, should be "CBTxt" on line 392, not "BTxt".

Also, you should save the file as UTF-8 WITHOUT BOM signature.

Yes, the bug is still there, as we're still on CB 1.2.1.

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #110227 by carina
Replied by carina on topic Re:Translating Kunena Forum Tab
Yes. My mistake. Thank you for helping out!

:)

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #110230 by nant
Replied by nant on topic Re:Translating Kunena Forum Tab
kmilos wrote:

You have a typo, should be "CBTxt" on line 392, not "BTxt".

Also, you should save the file as UTF-8 WITHOUT BOM signature.

Yes, the bug is still there, as we're still on CB 1.2.1.


THANK YOU FOR HELPING!

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.164 seconds

Facebook Twitter LinkedIn