[SOLVED] Blank page on CB-Subscriptions Plugin

11 years 2 months ago #119695 by Davey C
Hi,

I am unable to enter my license details or configure cb_subs as when I click on the link in the backend a blank page is loaded.

Any ideas why this would be happenning?

Post edited by: krileon, at: 2009/12/21 02:05

Please Log in to join the conversation.

11 years 2 months ago #119696 by beat
Replied by beat on topic Re:Blank page on CB-Subscriptions Plugin
Davey C wrote:

Hi,

I am unable to enter my license details or configure cb_subs as when I click on the link in the backend a blank page is loaded.

Any ideas why this would be happenning?


Hi Davey,

First of all Thanks for your purchase.

This is a howto display the hidden error:
www.joomlapolis.com/content/view/3949/58/

And this is the usual suspect in that case:
www.joomlapolis.com/content/view/3738/58/

CBSubs general settings and plan settings are where most memory is used in 1.0.3, and where 32 megs is needed.

If you need more help, this is the first place.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

11 years 2 months ago #119706 by Davey C
Replied by Davey C on topic Re:Blank page on CB-Subscriptions Plugin
Thanks for the links!

Have been able to get it working now.

Cheers!

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.416 seconds

Facebook Twitter LinkedIn