Help Us Help You

If you need help in any way, shape, or form. Please use the following for advice.

  1. Read the FAQ.
  2. Search forum for the solution.
  3. Have documentation? Read it.

None of the above resolve your issue? (the following are general fixes)

  1. Is CB login module published and joomlas unpublished?
  2. Is CB registration independent of joomlas?
  3. Is your webhost using the latest PHP5?
  4. Is CB and Joomla up to date?
  5. Is your CB default template enabled in plugin management?
  6. Does using default joomla template resolve your issue?
  7. Have you disabled CB plugins 1 by 1 until resolved work?
  8. Have you disabled Joomla modules 1 by 1 until resolved work?
  9. Have you disabled Joomla plugins 1 by 1 until resolved work?
  10. Have you ran all CB tools? (should be all green)
  11. Does a fresh Joomla and CB install work? (in subfolder without replacing current site)
  12. Is your webhost PHP memory limit set high enough? (memory_limit)
  13. Is your webhost PHP timeout limit set high enough? (max_execution_time)
  14. Have you checked permissions from joomla backend? (should be all green)
  15. Have you unziped and repacked com_comprofiler.zip before installing?
  16. Have you disabled and purged Joomla cache?
  17. Have you disabled and purged Browser cache?
  18. Have you disabled and purged host cache?
  19. Have you disabled sef?

None of that help? Create a new post with this information:

  1. Exact PHP version.
  2. Exact CB version.
  3. Exact Joomla version.
  4. Detailed description of problem. (screenshots? link?)
  5. Any error messages reported with Joomla debug mode on and error reporting set to maximum?
  6. Any error messages reported with your hosts error log?
  7. Any ACL modification components? (JACL, etc..)
  8. Any SEF components?
  9. Move or encrypt configuration.php?
  10. Upgrade from CB version ?? or fresh install?
  11. Migrated from Joomla version ?? or fresh install?
  12. What browser is issue present in?
Facebook Twitter Google LinkedIn