[SOLVED] Can't log in on front end : blank page

11 years 3 months ago #121123 by velostory
Replied by velostory on topic Re:Can't log in on front end : blank page
Ok guys, the php version was causing the problem.
Update from php 5.2.5 to 5.2.11 has resolved that.

Thank you for helping.

Now i've juste some translation problem, i've posted in the language forum...

Post edited by: velostory, at: 2010/01/08 01:39

Please Log in to join the conversation.

11 years 3 months ago #121126 by beat
velostory wrote:

Ok guys, the php version was causing the problem.
Update from php 5.2.5 to 5.2.11 has resolved that.

Thank you for helping.

Now i've juste some translation problem, i've posted in the language forum...

Post edited by: velostory, at: 2010/01/08 01:39


As just said on your support ticket:

Glad your host upgraded.

PHP 5.2.0-5.2.5 has a memory bug that hits memory storing variables and memory storing memory allocation, it looks like especially with advanced code making intensive use of modern structured programing, like CBSubs does.

So it might hit you randomly on one system, while it runs fine on another. That explains why it worked with same PHP version on your localhost and not on your server.

And of course old unpatched PHP versions have vulnerabilities too, so it's good to stay up to date anyways.

As this is the second time we hit that bug (first time with CB, second here with CBSubs) we will raise recommendation to PHP 5.2.6-5.2.11.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

11 years 1 month ago #125694 by katwomanofsteele
Replied by katwomanofsteele on topic Re:Can't log in on front end : blank page
wish this was in the documentation pdf for CBSubs. My pdf doc only says 5.2.3 or better. I have 5.2.5 and can't get the shared host to update it. Memory errors like this all over the place.

Very distressing. Wonder if I can install and run php separately via htaccess and php.ini file...?

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.412 seconds

Facebook Twitter LinkedIn