Problem with some special characters

8 years 4 months ago #193085 by nant
Replied by nant on topic Re: Problem with some special characters

djferibacsi wrote: This site can show őű chars. And the weird thing, that I installed another test site to my domain like(test.domain.hu), I set it up like my real webpage, installed the profilbook, and ő ű chars works.
So I really don't know what cause this problem.
Do you have any idea for it?


I gave you my feedback.


utf8 encoding on your database tables.

Please Log in to join the conversation.

8 years 4 months ago - 8 years 4 months ago #193086 by djferibacsi
Replied by djferibacsi on topic Re: Problem with some special characters
I took pic from my adatbase:




You can see that it use utf8
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

8 years 4 months ago #193087 by nant

Please Log in to join the conversation.

8 years 4 months ago #193089 by djferibacsi
Replied by djferibacsi on topic Re: Problem with some special characters
I set all comprofiler table to utf8 but it didn't solve my problem


Attachments:

Please Log in to join the conversation.

8 years 4 months ago #193103 by nant
Replied by nant on topic Re: Problem with some special characters

nant wrote: on all your tables and all their columns


repeat:

and all their columns.

Please Log in to join the conversation.

8 years 4 months ago #193106 by djferibacsi
Replied by djferibacsi on topic Re: Problem with some special characters
Problem SOLVED!

Thank's for the professional support! :cheer: :cheer:

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.433 seconds

Facebook Twitter LinkedIn