Multi language problem.

11 years 10 months ago #122278 by Gerben
Multi language problem. was created by Gerben
Hey there,

I've got a website which uses community builder, this website however is currently being translated for most of europe.

But when I was translating I ran into the following problem.

The language plugins work fine per country, however they don't with multi-lingual countries.
For example, Belgium uses french and dutch as language.

For the rest of the website we made a belgium-french and belgium-dutch language file which works fine with the language code benl and befr. I did the same for the Community builder language files and have installed them as befr and benl.. however they don't seem to be linked to the lang=benl or lang=befr at all..

Can anyone help me solve this?

Please Log in to join the conversation.

11 years 9 months ago #124210 by avanessen
Replied by avanessen on topic Multi language problem.
Hello everybody,

Gerben is my colleague and out of the office.
We are still struggling with this problem.

Can anybody help?

Please Log in to join the conversation.

11 years 9 months ago #124212 by nant
Replied by nant on topic Re:Multi language problem.
@both - please read the sticky forum post on this very forum you posted to.

www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/id,87044/catid,79/

It has instructions about how to create a CB language plugin.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.130 seconds

Facebook Twitter LinkedIn