Registration Page Blank after upgrade

4 months 3 days ago #335640 by krileon
Replied by krileon on topic Registration Page Blank after upgrade
I do not suspect a bug in CB is causing this so there is no need for me to do an install review. You've a configuration problem or conflict of some kind somewhere. If you need further support you'll need a Professional or Developer membership for me to look into your install further.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

4 months 3 days ago #335641 by pankaj21
Replied by pankaj21 on topic Registration Page Blank after upgrade
Ok i have to pay for issue in a free product
Disappointed u can easily point out the issue as u know more as support member.
I would say you guys must mark the support is paid if its not available
Thank you for your time and no solution to share for problems coming from CB
I have all things marked as public already.

Please Log in to join the conversation.

4 months 3 days ago #335644 by krileon
Replied by krileon on topic Registration Page Blank after upgrade
Your issue doesn't appear to be a bug. So there's nothing for me to investigate. It appears to be entirely a configuration problem somewhere on your site. We do not provide free support outside bug and security fixes.

I would say you guys must mark the support is paid if its not available

Support is paid. This is abundantly clear throughout our site. You're posting in free discussion forums not support forums, which are above this forum section for paid subscribers.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

4 months 3 days ago #335652 by Xlym
Replied by Xlym on topic Registration Page Blank after upgrade
He did not say he would not help you.

He said get a membership and he would look into your issues which appear to be a conflict somewhere on your website.

I am running Joomla 5 with the newest CB and my registration page shows up just fine.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: krileon

Please Log in to join the conversation.

4 months 3 days ago #335654 by pankaj21
Replied by pankaj21 on topic Registration Page Blank after upgrade
I do understand its not bug as it was working on J3
However i am not getting why its still have issue on main site
A quick look from expert gives bette overview
I will look further to debug since the configuration is correct
I feel its not either getting saved in DB as public or smthing else
Will share my findings too so will be helpful for others

Please Log in to join the conversation.

4 months 1 day ago #335666 by Xlym
Replied by Xlym on topic Registration Page Blank after upgrade
As always, you need to first test by switching to the default Joomla template,

If that does not work, try turning off extensions or plugins one by one to see if that resolves your issue.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.241 seconds

Facebook Twitter LinkedIn