broken links in CB

8 years 8 months ago #149550 by darence88
Hello,

After I enable SEF, all CB links seems to be broken.
As an example, I put user profile( CB profile) at the user menu list.
When I click at the user profile link, I get 404 error.

However, I solve this by using redirect extension.Then,there are still some problems. In CB user profile , other links such as links to other user profile also broken.

Other link on my site working fine except for CB.

I limit the user menu for registered user only.

Please help me.Thanks in advance.

P/S : I'm sorry.. I had search through the forum but cannot find my answer.

my environment : joomla version 1.5.22
CB version 1.3.1
Php version : 3.3.8
SEF : built in joomla
8 years 8 months ago #149553 by nant
darence88 wrote:

Php version : 3.3.8


This is wrong - please check again.

Also, please give exact steps you took to enable SEF.
8 years 8 months ago #149555 by darence88
Sorry, the PHP version is 5.2.15..

1)enable the SEF URL ,
2)change the livesite parameter in configuration.php
3)change htaccess.txt to .htaccess and
4)enable apache rewrite..

Thanks!
8 years 8 months ago #149583 by krileon

2)change the livesite parameter in configuration.php

Changed to what? The $live_site variable in configuration.php should be '' (blank). Do not adjust this variable.

Please right-click the link in question and copy>paste it in a reply to this thread so we know how the URL is showing up. More then likely is due to the $live_site variable being populated.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
8 years 8 months ago #149591 by nant
darence88 wrote:

Sorry, the PHP version is 5.2.15..

1)enable the SEF URL ,
2)change the livesite parameter in configuration.php
3)change htaccess.txt to .htaccess and
4)enable apache rewrite..

Thanks!


Would love to know why you did #2?
8 years 8 months ago #149861 by darence88
before I did #2, all the links in my site broken. Therefore, I searched for solutions and found it in Joomla documentation. It works, but not for CB..
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.393 seconds