community builder email validation administrator does not work

10 months 1 week ago #322867 by Aidan38
Hello, I installed the latest version of CB 2.5.0
I have asked to receive an email to the administrator to validate when a new user registers. But I never receive this email.
The user does receive the email to validate his email, but the administrator should then receive one to validate this registration. But I never receive it.
This is the same problem as here www.joomlapolis.com/forum/145-community-builder/230874-solved-cb-2-0-10-validation-email-not-send but the solutions do not not work.
Thanks for your feedback
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

10 months 1 week ago #322870 by krileon
User approval is done after confirmation. So you will not receive an email to approve the user until they've confirmed their email address.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

10 months 1 week ago #322872 by Aidan38
Thank you but I validated on the link I received and I have this message displayed.

Thank you for confirming your email address. Your account must be accepted by a moderator. You will receive an email with the result of the validation process.

But I still don't have an email for the administrator

Please Log in to join the conversation.

10 months 1 week ago #322875 by krileon
I recommend downloading and read the CB Primer Book found below.

www.joomlapolis.com/downloads/documents

Page 106 covers configuring moderator emails. Be sure CB can even email you first though by using the Mass Mailer button in CB > User Management after selecting your user.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.206 seconds

Facebook Twitter LinkedIn