Uncaught ReferenceError: cb jQuery is not defined

9 months 4 days ago #323552 by cescobiz
Good morning. I have just updated my joomla! (3.9.25) and my CB component and modules (2.5.0). The problem described on subject is defined via F12 button. The page with this issue is the registation form. It disappear totally. I have also the JQuery Easy plugin but it seems setupped fine :)
Can i have any suggestion to resolve?
Thanks in advance

Please Log in to join the conversation.

9 months 4 days ago #323567 by krileon
If you're loading jQuery using jQuery Easy it will break CBs jQuery loading behavior. To fix that turn off CBs jQuery in CB > Configuration > Integrations.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

9 months 2 days ago #323588 by cescobiz
Great, solved! Thanks for support :)

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.173 seconds

Facebook Twitter LinkedIn