Workflows module not appearing

3 months 5 days ago #326256 by Jfrm
Workflows module not appearing was created by Jfrm
I have User Login module, Workflows module and Online users modules in a working position of my template (gantry Helium on Joomla 3.10.01) but Workflows module never appear.

User login and Online modules do appear as expected and all of them are configured to Public access.

I have been trying to find a reason but at the end, completely out of clues.

Is there anything I am missing?

Please Log in to join the conversation.

3 months 5 days ago #326258 by krileon
Replied by krileon on topic Workflows module not appearing
It only displays if it has something to display. For example if there's pending registrations approvals or image approvals and you're logged in with CB Moderator permissions.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.165 seconds

Facebook Twitter LinkedIn