[SOLVED] Appear  when using System - CB Triggers

9 years 9 months ago - 9 years 9 months ago #153670 by krileon
CB Triggers loads CB Plugins into memory, this includes the language plugins. I suspect the issue is with your language plugin. To confirm please switch to English and see if issue is still present. I could not confirm using English.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

9 years 9 months ago #153680 by lgaeta
That's correct, if I remove my language plugin, it works fine.
Remember, all my translated files are encoded in UTF-8, i tested with or without BOM
Another curiosity, if I'm logged (registered), it works fine too (with translation).
This is strange.

Luciano Gaeta
luciano@number1.com.br
Brazil

Please Log in to join the conversation.

9 years 9 months ago #153742 by krileon
Don't know what to tell you. The culprit certainly isn't CB Triggers as all it does is load your plugins and router Joomla triggers into CB triggers. Issue seams to be with the language plugin. If you don't need CB Triggers then you're not required to use it of course.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

9 years 9 months ago #153773 by lgaeta
Yes, Probably is.
I check all translated files, and everything is OK... I'll continuing searching. It's not a big problem. Anytime I'll find.

Thanks again

Luciano Gaeta
luciano@number1.com.br
Brazil

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.428 seconds

Facebook Twitter LinkedIn