[SOLVED] Forbidden You do not have permission to access this document.

7 months 3 days ago - 6 months 3 weeks ago #315561 by Tuchisei
Hi ... I can no longer create new fields, nor modify existing ones, while saving new fields I receive the following redirection: "Forbidden
You do not have permission to access this document".
"What is this inconvenience due to?" :(

Please Log in to join the conversation.

7 months 2 days ago #315573 by krileon
Is it just a white page with that error? Sounds like mod_security. Contact your host to have them review mod_security logs to see if a security rule is being falsely triggered.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: Tuchisei

Please Log in to join the conversation.

7 months 1 day ago #315632 by Tuchisei
yes, only a blank page is displayed, I contacted my provider, I am waiting for an answer ...
then I'll let you know .... thanks

Please Log in to join the conversation.

7 months 12 hours ago #315660 by Tuchisei
Problem solved .... was a falsely activated security rule in the mod_security log. Thanks

Good Weekend
The following user(s) said Thank You: krileon

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.471 seconds

Facebook Twitter LinkedIn