problem after update CB to latest version

2 months 8 hours ago #316580 by saman2
hi
i am using
$_PLUGINS->trigger( 'onAfterUserRegistration', array( &$user, &$user, true ) );

with the cb v2.4.x and when i update my cb to latest , my custom registration form that use Cb trriger , long time to load next page and then return
504 Gateway Time-out
when i comment this line, then it work correctly.
can you help me?

note: my $user object work correctly because i use this line :
$_PLUGINS->trigger( 'onBeforeUserRegistration', array( &$user, &$user ) );
and not return any problem...
1 month 4 weeks ago #316589 by krileon
Sounds like you've something acting on that trigger that's causing issues. If using CB Auto Actions see what auto actions maybe acting on that trigger and try unpublishing them. Beyond that we can't help with debugging custom implementations.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.464 seconds

Facebook Twitter LinkedIn