opening pictures are opening up strangely

4 weeks 19 hours ago - 4 weeks 45 minutes ago #326503 by qneal78710
When I created a gallery within the "Gallery" tab, all looks well. But when I click on an image, the image opens up at the bottom of my screen and you don't even see it unless you scroll down. Here are a couple of attachments to show what I mean
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

4 weeks 3 hours ago #326508 by krileon
Replied by krileon on topic opening pictures are opening up strangely
Looks like a CSS conflict. Switch to Joomlas default protostar (Joomla 3) or cassiopeia (Joomla 4) template and see if issue persists. Ensure CBs Bootstrap CSS is loaded in CB > Configuration > Integrations. If disabled you will need to provide your own source of loading Bootstrap 4 (we do not use Bootstrap 5 at this time).


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

4 weeks 54 minutes ago #326510 by qneal78710
Replied by qneal78710 on topic opening pictures are opening up strangely
I'm using Joomla 4 cassiopeia and there is not CSS Bootstrapping in integrations
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

4 weeks 46 minutes ago #326511 by krileon
Replied by krileon on topic opening pictures are opening up strangely
Was able to confirm a style conflict with Joomla 4. Have added a bug ticket and am working on a fix.

forge.joomlapolis.com/issues/8719


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

4 weeks 31 minutes ago #326512 by qneal78710
Replied by qneal78710 on topic opening pictures are opening up strangely
thank you

Please Log in to join the conversation.

4 weeks 6 minutes ago #326513 by krileon
Replied by krileon on topic opening pictures are opening up strangely
This is now fixed in latest CB Gallery build release.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.205 seconds

Facebook Twitter LinkedIn