no thumbnails for videos in galleries (mp4 files) under safari browser

1 month 2 weeks ago #326645 by ed733
While browsing galleries under Safari on Ipad or Iphone, only images have thumbnails. All videos thumbnail are blank (white square).
Is it a normal behavior ?
Thanks
Ed

Please Log in to join the conversation.

1 month 2 weeks ago #326652 by krileon
Is it only Safari doing this? Do this display fine in other browsers or on other computers? Do the videos display fine when viewing them in their modal windows? If not then the MP4 probably is using a codec that doesn't exist in Safari.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.181 seconds

Facebook Twitter LinkedIn