[#7848] CB Activity square video display

7 months 2 weeks ago - 7 months 1 week ago #316613 by activha
Hello

I have noticed that displaying square videos like instagram shows a big white space above them.

See attached

Maybe a css to change ?

Thanks
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

7 months 2 weeks ago #316617 by krileon
Replied by krileon on topic CB Activity square video display
Looks like you'e using the links feature. Does it matter where the video comes from and does it only apply to videos? Do videos shared using CB Gallery have the same issue?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

7 months 2 weeks ago #316677 by activha
Replied by activha on topic CB Activity square video display
I have not noticed any problems with images, and it seems that it comes from the square video format 1x1.

Only had to remove padding line 25 and 33 in the template css as this
.cb_template .galleryFolderContainer:before,
.cb_template .galleryItemContainer:before,
.cb_template .galleryMediaVideo:before {
	display: block;
	content: '';
/* 
	padding-bottom: 100%;
 */
}

.cb_template .galleryMediaVideo:before {
/* 
	padding-bottom: 65%;
 */
}

Please Log in to join the conversation.

7 months 2 weeks ago #316678 by krileon
Replied by krileon on topic CB Activity square video display
Do not remove the padding. It's what allows video to scale based off view size. If that's not working something is likely breaking the CSS of the videos parent element or the video itself. So this is happening to a video uploaded through CB Gallery? Your screenshot looks like a linked video.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

7 months 2 weeks ago #316689 by activha
Replied by activha on topic CB Activity square video display
No that was uploaded with CB Gallery

Please Log in to join the conversation.

7 months 1 week ago #316697 by krileon
Replied by krileon on topic CB Activity square video display
Was able to confirm your issue and have fixed it in latest build available now.

forge.joomlapolis.com/issues/7848

There was a missing class and the padding-bottom was incorrect for 16:9 aspect ratio. Both issues are fixed.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: activha

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.495 seconds

Facebook Twitter LinkedIn