[SOLVED] User Update Error : 0 - Call to a member function get() on null

1 week 3 days ago - 1 week 1 day ago #316646 by drgolden
Joomla 3.9.15 Stable
PHP 7.311
CB 2.43
CB Subs 4.3.1+build.2019.09.11.15.40.14.26806ef0d

This morning I received a message from a user trying to update her profile. On update an error page titled:

0 - Call to member function get () on null appears (image attached).


Thanks
Attachments:
1 week 2 days ago #316652 by krileon

CB 2.43

Install the latest CB build release. Next ensure all your installed CB plugins are up to date. Fastest way to do this is use the Update All feature within CB > Plugin Management > Install New Plugin > Install from Web.

Are you able to reproduce the issue with a test user? Is there any more details about the error within your server error log? This usually happens when something alters the $user object and nulls it or tries to act on it before it has been established.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
1 week 2 days ago #316669 by drgolden
You ere absolutely correct. I updated CB Subs and some CB_Subs plugins and all is back to normal.

Joy is back in my life. Thanks
The following user(s) said Thank You: krileon
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.452 seconds

Facebook Twitter LinkedIn