Error when trying to install CB Subs GPL 3.0

9 years 4 months ago #219100 by iapmo
I get the following error when trying to install CB Subs 3.0

JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file

Joomla version : 2.5.8
CB version : 1.9

Please Log in to join the conversation.

9 years 4 months ago #219106 by krileon
CBSubs isn't a Joomla extension. Please review your CBSubs documentation for installation instructions. It's a CB plugin and needs to be installed through CB > Plugin Management.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

9 years 3 months ago #220783 by Joomrick1
Replied by Joomrick1 on topic Re: Error when trying to install CB Subs GPL 3.0
Hi,

I am just trying to install the (CBSubs_300-unzip1st.zip) file to install CBSubs onto my Joomla website. I have read pages 50 and 51 of the cbsubs_manual_3.0.pdf manual.
CB-quickstart-pro_1.5.zip has been installed on my Joomla 3 system. This quickstart indicates CB1.9 is the latest.

When I upload to the CB Plugin Management it comes up with
"ERROR: Could not find an XML setup file in the package."
This is also the case when I try to load it through standard Joomla "JInstaller: :Install: Cannot find XML setup file"

Maybe I am missing something. Should an initial cb_1_9_0-unzip1st.zip be installed over?

Would it be any different Installing from directory?

Thankyou for your help.

Please Log in to join the conversation.

9 years 3 months ago #220798 by krileon
You need to unzip the package first, please read your CBSubs documentation it walks you through the installation step by step.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.162 seconds

Facebook Twitter LinkedIn