Error when I click Settings in CB Subs Plugin

9 years 4 months ago #224179 by techbranchsm
Error when I click Settings in CB Subs Plugin was created by techbranchsm
504 Gateway Time-out

Please Log in to join the conversation.

9 years 4 months ago #224202 by krileon
Replied by krileon on topic Error when I click Settings in CB Subs Plugin
Joomla version? CB version? CBSubs version (I assume 3.0.0)? Please test with debug mode enabled and maximum error reporting set within Joomla global configuration to further expose any errors. Please also check your server error logs as perhaps there maybe more clues as to what is happening.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.177 seconds

Facebook Twitter LinkedIn